اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

… دانلود …

اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی :

سال انتشار : 1395

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توليدات دامي (مجله كشاورزي پرديس ابوريحان)

تعداد صفحات : 10

تاثیر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری، و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 200 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه رأس با پنج تیمار و چهار تکرار بررسی شد. تیمارها شامل: 1. جیره پایه بدون ماده افزودنی، 2. جیره پایه + 0.5 درصد نعناع فلفلی، 3. جیره پایه + یک درصد نعناع فلفلی، 4. جیره پایه + 0.2 درصد بادرنجبویه، و 5. جیره پایه + 0.4 درصد بادرنجبویه بودند. جوجه ها تا 25 روزگی با جیره یکسان تغذیه شدند. از 25 روزگی جوجه ها روزانه هشت ساعت در دمای 2 ± 34 درجه سانتی گراد قرار گرفتند. اثر سطوح پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر مصرف خوراک معنی دار نبود، اما پرندگانی که جیره های حاوی این دو ترکیب را مصرف کردند، افزایش وزن روزانه بیشتر و ضریب تبدیل کمتری داشتند (P<0.05). بیشترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل در جوجه های تغذیه شده با یک درصد نعناع فلفلی مشاهده شد. قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و چربی تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت، اما قابلیت هضم پروتئین در پرندگان تغذیه شده با یک درصد نعناع فلفلی بیشتر از پرندگان گروه شاهد بود (P<0.05). صفات بیوشیمیایی خون تحت تاثیر سطوح گوناگون پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه قرار نگرفت. بر اساس نتایج حاصل، مصرف پودر نعناع فلفلی به میزان یک درصد جیره در شرایط تنش گرمایی، قابلیت هضم پروتئین را افزایش می دهد و عملکرد رشد جوجه های گوشتی را بهبود می بخشد.

كلید واژه: بادرنجبویه، تنش گرمایی، جوجه گوشتی، عملکرد، نعناع فلفلی

با سلام،محصول دانلودی اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی و بررسی کامل هدایت میشوید
اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی