مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما

 مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما

… دانلود …

مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما :

مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز1388 در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه 33 تا 40 منتشر شده است.
نام: بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خمیر خرما
مقاله رفتار جربان
مقاله خواص رئولوژیکی
مقاله مدل آرنیوس

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: كاراژیان حجت
جناب آقای / سرکار خانم: رضوی محمدعلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نوع خرمای ایران درمیان تعداداندك کشورهای تولیدکننده بی نظیر است ویکی از فرآورده های صادراتی به شمار می رود. باهسته گیری و درادامه اکسترود کردن خرماهای نرم شده می توان یک محصول نیمه جامد به نام خمیر خرما تهیه کرد. از خواص مهم فیزیکوشیمیایی این محصول ویژگی های رئولوژیکی و جریان پذیری این فرآورده می باشد. هدف از این تحقیق بررسی خواص جریان پذیری خمیر خرمای تولیدی در کشورمان می باشد. ویژگی های جریان و پارامترهای رئولوژیكی با استفاده از ویسكومتر دورانی مجهز به یك سیركولاتور حرارتی انجام پذیرفت. داده های تنش برشی در برابر سرعت برشی با 6 مدل مشهور به نام های قانون توان(Power law) ، پلاستیک بینگهام (Bingham plastic) مدل هرشل بالکلی(Herschel – Bulkley) ، مدل کاسون(Casson) ، مدل سیسکو(Sisko) و مدل ووکادلو(Vocadlo) برازش شدند. وابستگی ویسكوزیته به دما با استفاده از مدل آرنیوس مورد بررسی قرار گرفت. خمیر خرما یك رفتار غیر نیوتنی مشخصا شل شونده با برش از خود نشان داد. ویسكوزیته با افزایش دما كاهش پیدا کرد. همچنین بهترین مدلی كه در تمام دماها نمونه ها را توصیف كرد مدل كاسون بود.

با سلام،محصول دانلودی مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما هدایت میشوید
مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما