مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی

 مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی

… دانلود …

مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی :

مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه 117 تا 122 منتشر شده است.
نام: بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آفلاتوکسین M1
مقاله پنیر
مقاله الیزا

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حشمتی غلامعلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
افلاتوکسین ها متابولیت ثانویه کپک ها هستند که بوسیله گونه های کپک آسپرژیلوس تولید می گردند. افلاتوکسین ها منجر به مسمومیت حاد و یا مزمن شده و دارای اثرات کارسینوژنیک، موتاژنیک و تراتوژنیک هستند. افلاتوکسین M1 متابولیت افلاتوکسین B1 است و همراه با شیر حیوانات شیرده که با علوفه آلوده به افلاتوکسین B1 تغذیه شده اند دفع می گردد. وجود افلاتوکسین M1 در پنیر ناشی از تولید این فرآورده لبنی از شیرهای آلوده به افلاتوکسین M1 می باشد. در این مطالعه مقطعی 188 نمونه پنیر سفید ایرانی در فصول زمستان و تابستان از سطح عرضه نمونه برداری شد و مقدار افلاتوکسین آنها با روش الیزا تعیین شد. 133 نمونه (707%) آلوده بودند . میانگین غلظت افلاتوکسین M1 در نمونه ها 343ng.kg بود و در 68 نمونه (362%) آلودگی بیشتر از حداکثرحد تحمل (250ng.kg) پذیرفته شده بوسیله بعضی از کشورهای اروپایی بود. میانگین غلظت افلاتوکسین در فصل زمستان (495ng.kg) بطور معنی داری (p<0.05) از فصل تابستان (191ng.kg) بیشتر بود. نتیجه گرفته شد که میزان شیوع آلودگی پنیر با افلاتوکسینM1 زیاد بوده که از نقطه نظر سلامتی قابل توجه می باشد.

اینک شما با جستجوی عبارت مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی وارد این سایت شده اید جهت مشاهده توضیحات بیشتر در این خصوص روی لینک ادامه مطلب کلیک فرمایید.
مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی