حسابداری موجودی کالا در واحدهای بازرگانی

 حسابداری موجودی کالا در واحدهای بازرگانی

… دانلود …

حسابداری موجودی کالا در واحدهای بازرگانی دارای 65 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حسابداری موجودی کالا در واحدهای بازرگانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي حسابداری موجودی کالا در واحدهای بازرگانی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن حسابداری موجودی کالا در واحدهای بازرگانی :

توضیحات:
پایان نامه رشته حسابداری با موضوع حسابداری موجودی کالا در واحد های بازرگانی در قالب فایل word و در حجم 65 صفحه.

بخشی از متن:
بسیاری از واحدهای تجاری موجودی‌های كالا را به عنوان بخش عمده‌ای از دارایی‌های خود نگهداری می‌كنند بنابراین نحوه ارائه و ارزشیابی آن در صورتهای مالی تأثیر با اهمیتی در تعیین وضعیت مالی و نتایج عملیات آن واحدهای تجاری دارد. و هر گونه تغییرات در ارزشیابی آن اثر مستقیم بر ترازنامه و سود و زیان دارد. به بیان دیگر اگر بیش‌نمایی شود، از یك سو ، موجب متورم شدن ترازنامه و از سوی دیگر موجب بیش‌نمایی سود خالص و رقیق شدن حقوق صاحبان سهام می‌گردند. عكس آن نیز صادق است ، یعنی در صورتی كه كم‌نمایی شوند، از یك سو ، موجب ایجاد اندوخته مخفی در ترازنامه و از سوی دیگر منجر به كم‌نمایی سود خالص می‌گردند. یكی از اهداف حسابداری موجودی كالا شناخت صحیح هزینه برای تطابق با فروش است و دومین هدف آن محاسبه موجودی‌های كالا برای انعكاس در ترازنامه می‌باشد. موجودی‌های كالا، مسائل با اهمیتی را از قبیل ، اندازه‌گیری، حفاظت، كنترل و تخصیص برای مدیران و حسابداران مطرح می‌كند. بنابراین باید مورد توجه بیشتر قرار دارد.
فروش موجودی‌های كالا و مواد به قیمتی‌ مازاد بر بهای تمام شده منبع اصلی درآمد اغلب واحدهای تجاری را تشكیل می‌دهد و چنانچه موجودی‌های كالا شامل اقلام غیر قابل مصرف و فروش باشد، زیان بالقوه برای واحد تجاری وجود خواهد داشت بنابراین موجودی‌های كالا برای این واحدهای تجاری دارای ، اهمیت زیاد می‌باشد…

حسابداری موجودی کالا در واحدهای بازرگانی
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول: مقدمه پژوهش
مقدمه
تعریف موضوع
موجودی کالا
بهای تمام شده
مخارج خرید
مخارج تبدیل
سربار ثابت تولید
سربار متغیر تولید
خالص ارزش فروش
بهای جایگزینی
قاعده اقل بهای تمام شده یا قیمت بازار
قیمت بازار
اهداف موضوع
اهمیت موضوع تحقیق
قلمرو تحقیق
استفاده کنندگان
منابع
فصل دوم: پیشینه پژوهش
مقدمه
طبقه ‌بندی موجودی كالا
ارائه موجودی كالا در ترازنامه
اقلام تشكیل دهنده موجودی ‌های كالا
قراردادهای انتقال مالكیت
کالاهای امانی نزد دیگران
اندازه‌گیری مقادیر موجودی‌های كالا
سیستم ثبت ادواری موجودی كالا
سیستم ثبت دائمی
ارزشیابی موجودی‌های کالا
بهای تمام شده یك واحد موجودی
جریان موجودی‌ ها
های تمام شده موجودی‌های كالا
انحرافات از اصل بهای تمام شده و سایر موارد در حسابداری موجودی های كالا
نحوه اعمال قاعده اقل بهای تمام شده با قیمت بازار
ارزشیابی موجودی ها به ارزش جایگزینی و ارزش خالص بازیافتنی
ناباب شدن موجودی مواردکالا
ارزشیابی به قیمت بازار و مازاد بر بهای تمام شده
روش ارزش نسبی فروش
مفاهیم جریان هزینه
روش شناسائی ویژه
روش قیمت میانگین
میانگین موزون
میانگین متحرک
روش اولین صادره از اولین وارده
روش اولین صادره از آخرین وارده
مزیتهای بكارگیری روش اولین صادره از آخرین وارده
روش ارزشیابی موجودی پایان دوره بر مبنای اولین صادره از آخرین وارده با استفاده از شاخص قیمت ها
سایر موارد در ارتباط با روش اولین صادره از آخرین وارده
سایر روشهای جریان هزینه موجودیها
روش اولین صادره از وارده آتی
بهای تمام شده آخرین خرید
روش قیمت استاندارد
آثار تكنولوژی در موجودیهای كالا
روش های ویژه ارزشیابی موجودی ها
روش سود ناخالص
كاربرد كلی روش سود ناخالص
كاربرد روش سود ناخالص در تهیه صورت های مالی میاندوره‌ای
روش ارزشیابی موجودی ها با استفاده از قیمت های خرده فروشی
كاربرد روش ارزشیابی موجودی ها با استفاده از قیمت های خرده فروشی
اقلام خاص در ارتباط با روش ارزشیابی موجودی ها با استفاده از قیمت های خرده‌ فروشی
كاربرد روش خرده فروشی
كنترل موجودی های كالا
اصول كلی كنترل موجودی ها
حفاظت از موجودی ها
طبقه بندی و كدگذاری موجودی ها
تكنیك های كنترل و مدیریت موجودی ها
تعیین با صرفه‌ترین مقدار برای نگهداری موجودی ها
روش دفعات گردش موجودی ها
روش حداقل جمع هزینه‌های سفارش و نگهداری موجودی
محاسبه با صرفه‌ترین مقدار سفارش با استفاده از جدول
محاسبه با صرفه‌ترین مقدار سفارش با استفاده از نمودار
محاسبه با صرفه‌ترین مقدار سفارش با استفاده از فرمول ریاضی
دفعات تولید و فرمول با صرفه‌ترین مقدار سفارش
تعیین زمان سفارش
نحوه محاسبه حد تجدید سفارش
شمارش موجودی ها
استاندارد بین‌المللی حسابداری شماره 2 تصویب 1975 ژوئیه و انتشار 1975 اكتبر
كاربرد استاندارد حسابداری موجودی كالا
تعیین بهای تمام شده
روش محاسبه بهای تمام شده
ارزشیابی موجودی‌ها
طبقه‌بندی فرعی موجودی‌ها در صورتهای مالی
سایر موارد
كاربرد استاندارد حسابداری موجودی كالا
اصطلاح موجودی كالا
بهای تمام شده
روشهای محاسبه بهای تمام شده
منابع فصل دوم
فصل سوم: طرح تحقیق
روش تحقیق
قلمرو تحقیق
نتایج تحقیق
محدودیت ها
پیشنهادات
منابع و مأخذ

پژوهشگر گرامی فایل کامل حسابداری موجودی کالا در واحدهای بازرگانی با تنظیمات کامل و دقیق آماده مطالعه و بررسی شما می باشد شما با دانلود فایل حسابداری موجودی کالا در واحدهای بازرگانی دیگر نیاز به ویرایش اساسی در داخل فایل را ندارید برای مشاهده بخشی از متن فایل بر روی دکمه “توضیحات بیشتر ” در پایین این متن کلیک کنید.