بررسی کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه کلپوره

بررسی کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه کلپوره

… دانلود …

بررسی کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه کلپوره دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه کلپوره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسی کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه کلپوره،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه کلپوره :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : دومين کنفرانس بين المللي توسعه پايدار، راهکارها و چالش ها با محوريت کشاورزي، منابع طبيعي، محيط زيست و گردشگري

تعداد صفحات : 9

چکیده مقاله:

گیاه کلپوره یا مریم نخودی، گونه ای از گیاهان دارویی است که دارای نام علمیTeucrium polium Lبوده، از تیره نعناییانLamiaceae و متعلق به جنس Teucrium می باشد. در طب سنتی برای درمان برخی بیماری ها همچون دیابت استفاده می شود و خواص درمانی مختلفی همچون ضد درد، ضد تب، آنتی اکسیدانی و کاهش دهنده فشار خون برای آن درنظر گرفته می شود، که این خواص درمانی به دلیل وجود ترکیب های شیمیایی متعدد در اسانس حاصل ازآن است. تاکنون تحقیقات انجام شده بر روی این گیاه، فقط به منظور استخراج و شناسایی ترکیب های حاصل از اسانس اندام های هوایی و خواص دارویی آن بوده است و هیچ گونه تحقیقی بر روی کیفیت اسانس حاصل از میوه این گیاه و همچنین بررسی کمیت و کیفیت اسانس حاصل از تمام قسمت های گیاه مذکور، انجام نشده است. در این مقاله بهبررسی کمیت و کیفیت اسانس حاصل از تمام قسمت های این گیاه می پردازیم، در این تحقیق، به سبب وجود ترکیب های limonene( و (% 5.0 – pinene(10.1%) ،-pinene( ( % 18 متعلق به اسانس میوه گیاه کلپوره که دارای مقادیر قابل توجهی بوده و همچنین خواص دارویی و درمانی آنها، اسانس حاصل از میوه این گیاه نیز از کمیت و کیفیت بالایی برخوردار است. بر اساس نتایج حاصل از این بررسی، مشخص گردید که اسانس حاصل از قسمت میوه این گیاه نیز، همانند اندام های هوایی آن دارای درصد بالایی از ترکیب های عمده بوده و همچنین دارای خواص دارویی و درمانی ویژه ای همچون ضد باکتریایی، ضد سرطانی و جلوگیری از آلزایمر می باشد.

اینک شما با جستجوی عبارت بررسی کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه کلپوره وارد این سایت شده اید جهت مشاهده توضیحات بیشتر در این خصوص روی لینک ادامه مطلب کلیک فرمایید.
بررسی کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه کلپوره