Almonds as functional food: a review

Almonds as functional food: a review

… دانلود …

Almonds as functional food: a review دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد Almonds as functional food: a review کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي Almonds as functional food: a review،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن Almonds as functional food: a review :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بين المللي پژوهش هاي نوين در علوم کشاورزي و محيط زيست

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

Almonds are high energy nuts and rich in unsaturated fatty acids. In addition the complex matrices of almond contain many bioactive compounds such as -tocopherols, and phenolic compounds, which are high in a variety of helpful antioxidants or phytochemicals that shield against the damaging effects of free radicals. The phenolic compounds were identified not only in almond and its skin, but also in shell and hull.The essential fatty acid profile, phytochemical compounds and dietary fiber probably lead to almond identification as a functional food.Because of their unique composition, almond consumption could be useful to decrease cholesterol and protect humans from coronary artery diseases, lipid oxidation, diabetes and colon cancer. And also almondsare likely to benefit newer cardiovascular risk biomarkers, such as LDL oxidizability, inflammatory molecules, and endothelial dysfunction

لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم
با سلام،محصول دانلودی Almonds as functional food: a review آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل Almonds as functional food: a review و بررسی کامل هدایت میشوید

Almonds as functional food: a review