Process Reduction and HPLC Determination of Aflatoxins inIranian Peanuts

Process Reduction and HPLC Determination of Aflatoxins inIranian Peanuts

… دانلود …

Process Reduction and HPLC Determination of Aflatoxins inIranian Peanuts دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد Process Reduction and HPLC Determination of Aflatoxins inIranian Peanuts کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي Process Reduction and HPLC Determination of Aflatoxins inIranian Peanuts،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن Process Reduction and HPLC Determination of Aflatoxins inIranian Peanuts :

سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : سومين کنفرانس بين المللي دستاوردهاي نوين پژوهشي در شيمي و مهندسي شيمي

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

In this paper, the effect of preparing process (including transportation, storage, initial sorting, roasting, drying and final sorting) in reduction of aflatoxin in Iranian peanuts was investigated. 20 peanut samples were mixed and extracted with a mixture of toluene/acetonitrile (95/5 wt %). The amounts of aflatoxins of real samples were measured by HPLC. Comparison of the rate of toxin lessening showedthat the most determining factor was initial sorting (68.1%). According to results a positive correlations be between roasting temperature and reduction of aflatoxins in peanuts. Peanuts roasted for 40 min at 170 and 320C resulted 1.53% and 15.87% reduction of AFB1, respectively

پژوهشگر گرامی فایل کامل Process Reduction and HPLC Determination of Aflatoxins inIranian Peanuts با تنظیمات کامل و دقیق آماده مطالعه و بررسی شما می باشد شما با دانلود فایل Process Reduction and HPLC Determination of Aflatoxins inIranian Peanuts دیگر نیاز به ویرایش اساسی در داخل فایل را ندارید برای مشاهده بخشی از متن فایل بر روی دکمه “توضیحات بیشتر ” در پایین این متن کلیک کنید.