مقاله بررسی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدان صمغ بنه Desf Pistacia atlantica subsp. mutica منطقه سراوان، بلوچستان

 مقاله بررسی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدان صمغ بنه Desf Pistacia atlantica subsp. mutica منطقه سراوان، بلوچستان

… دانلود …

مقاله بررسی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدان صمغ بنه Desf Pistacia atlantica subsp. mutica منطقه سراوان، بلوچستان دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدان صمغ بنه Desf Pistacia atlantica subsp. mutica منطقه سراوان، بلوچستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدان صمغ بنه Desf Pistacia atlantica subsp. mutica منطقه سراوان، بلوچستان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدان صمغ بنه Desf Pistacia atlantica subsp. mutica منطقه سراوان، بلوچستان :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره سراسری الکترونیکی فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
زهرا صادقی – مربی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی مجتمع آموزش عالی سراوان، سراوان، ایران
امید عزیزیان شرمه – دانشجوی کارشناسی ارشد فیتوشیمی، دانشکده علوم، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران

چکیده:
صمغ درخت بنه Pistacia atlantica در طب سنتی بلوچستان به صورت خوراکی و موضعی در درمان بیماریهای عفونی به کار میرود. در این پژوهش مقدار فنل کل و خاصیت آنتی اکسیدانی انواععصاره آلی و آبی صمغ بنه، بررسی شد. مقدار فنول با معرف فولین سیوکالتیو توسط اسپکتروفتومتر UV-Vis اندازهگیری شد و روش DPPH برای اندازه گیری پتانسیل آنتیاکسیدانی به کار رفت. نتایجنشان داد محتوای فنلی برای نمونهها در محدوده – 704mg GAE/g DW 40.7 میباشد که عصاره متانولی با mg 40.7 ±.010بیشترین مدار فنول را داراست . در ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی به روشDPPH محدوده غلظت مهار 50 درصد رادیکالهای آزاد توسط عصارهها g/ml – 17.0.03 1000.71 میباشد. که عصاره متانولی صمغ با مقدار ± 001 g/ml 1000.71 دارای بیشترین قدرت مهارکنندگیاست. نتایج ثابت کرد عصارههای کلروفرمی از مقادیر پایین فنل برخوردارند و حداقل فعالیت آنتی اکسیدانی را دارند. صمغ گیاه بنه حاوی ترکیبات فنلی بوده و نیز خاصیت آنتیاکسیدانی مناسبی دارد. انجامتحقیقات وسیعتر به منظور شناسایی سایر ترکیبات مؤثره و خواص بیولوژیک صمغ این گیاه پیشنهاد می- گردد

با سلام،محصول دانلودی مقاله بررسی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدان صمغ بنه Desf Pistacia atlantica subsp. mutica منطقه سراوان، بلوچستان آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بررسی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدان صمغ بنه Desf Pistacia atlantica subsp. mutica منطقه سراوان، بلوچستان و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله بررسی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدان صمغ بنه Desf Pistacia atlantica subsp. mutica منطقه سراوان، بلوچستان