مقاله اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت

 مقاله اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت

… دانلود …

مقاله اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
فاطمه کریمی – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا
محسن گواهیان – عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا

چکیده:
امروزه ایمنی مواد غذایی به دلیل اثرات عمیق بر سلامت مصرف کنندگان مورد توجه مورد توجه قرار گرفته است.مهمترین مزایای فرآیند پرتودهی عبارتند از کارایی بالا در از بین بردن میکروارگانیسم های مهم از نظر سلامت، کاهشآلودگی بعدی محصول به دلیل امکان انجام فرآیند برای مواد غذایی بسته بندی شده و حفظ کیفیت مواد غذایی. با توجه به مزایای ذکر شده بکارگیری پرتودهی مواد غذایی تاثیر چشمگیری بر ایمنی مواد غذایی خواهد داشت.پرتودهی با اشعه یونیزه گاما یکی از روش های موثر و ایمن نگهداری گوشت می باشد. این فرآیند نوعی روش نگهداری غیر حرارتی محسوب م یشود. این مطالعه مروری دارد براثر کشندگی پرتو گاما بر میکروارگانیسم های مضر، اثرات منفی فرآیند بر خصوصیات کیفی گوشت مانند رنگ، عطر و طعم، واکنش های شیمیایی اکسیداسیون و احیا کهمنجر به تشکیل رادیکالهای آزاد می شوند و همچنین تاثیر عوامل بعد ازفرایند پرتودهی مانند بسته بندی و اتمسفر بسته در کنترل واکنش های شیمیایی ناخواسته و حفظ خصوصیات حسی مطلوب گوشت

پژوهشگر گرامی فایل کامل مقاله اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت با تنظیمات کامل و دقیق آماده مطالعه و بررسی شما می باشد شما با دانلود فایل مقاله اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت دیگر نیاز به ویرایش اساسی در داخل فایل را ندارید برای مشاهده بخشی از متن فایل بر روی دکمه “توضیحات بیشتر ” در پایین این متن کلیک کنید.