مقاله بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو

 مقاله بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو

… دانلود …

مقاله بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
سمیه شکری – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
سید مهدی جعفری – دانشیار گروه علوم و صنایع غذائی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مرضیه بلندی – استادیار گروه علوم و صنایع غذائی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

چکیده:
امروزه میوه انار به علت دلرا بودن ترکیبات تغذیهای بالا که خواص درمانی مفیدی دارند، بسیار مورد توجه مصرف کنندگان قرار گرفته است. اکسایش چربیها در غذا سبب ایجاد طعم بد و تغییرات شیمیایی نامطلوب میشود ، که ممکن است برای سلامتی زیان آور باشد. فنلها یکی از مهمترین آنتیاکسیدانهای طبیعی میباشند و موجب نگهداری غذاهای فراوری شده در برابر اکسایش میشوند. در این تحقیق دانه انار را با دو روش پیش تیمار اسمزی ( با غلظت 40 درصد و دما های 40-50-60 درجه سانتی گراد ) و سپس خش ککردن تکمیلی در آون با دامنه دمایی 50-60-70 درجه سانتی گراد به صورت جداگانه و همچنین پیش تیمار مایکروویو ( با قدرت های 300-500-700 وات ) و سپس خش ککردن تکمیلی با آون با همان دامنه دماییخشک شدند. هدف از این تحقیق تعیین شرایط بهتر خش ککردن بر اساس میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی است. بررسی نتایج نشان داد که داده های بدست آمده از تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی اختلاف معنی دار(0/01>p) با هم داشتند، و بیشترین میزان فعالیت آنتیاکسیدانی مربوط به پیش تیمار اسمز 04 درجه سانتی گراد و آون 40 درجه سانتی گراد بود. استفاده از پیش تیمار مایکروویو سبب حفظ ترکیبات فنلی بیشتر میگردد،;

با سلام،محصول دانلودی مقاله بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو