مقاله ناهجاریهای فیزیولوژیک و بیماریهای پاتولوژیک پس از برداشت در میوه ها

 مقاله ناهجاریهای فیزیولوژیک و بیماریهای پاتولوژیک پس از برداشت در میوه ها

… دانلود …

مقاله ناهجاریهای فیزیولوژیک و بیماریهای پاتولوژیک پس از برداشت در میوه ها دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ناهجاریهای فیزیولوژیک و بیماریهای پاتولوژیک پس از برداشت در میوه ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله ناهجاریهای فیزیولوژیک و بیماریهای پاتولوژیک پس از برداشت در میوه ها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ناهجاریهای فیزیولوژیک و بیماریهای پاتولوژیک پس از برداشت در میوه ها :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
ندا رحمانیان – دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سیدمهدی جعفری – استادیار، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
پویا رحمانیان – کارشناس ارشد بیماریهای گیاهی، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران

چکیده:
پیشرفت ناهنجاریهای پس از برداشت در زمان رسیدن ونگهداری در انبار به یکسری فاکتورهای قبل از برداشت بستگی دارد. مهمترین آن رسیدگی میوه در هنگام برداشت می باشد. همچنین ناهنجاریهایی که به علت شرایط نامساعد فیزیولوژیکی درون میوه به وجود میآیند و عمدتا مرتبط با درجه حرارت و رطوبت نسبی نگهداری محصول و خساراتسرمازدگی، یخ زدگی، کمبود یا عدم تعادل عناصر غذایی و ترکیب گازی اتمسفری که محصول در آن نگهداری می شود، می باشند. پوسیدگی های ایجاد شده پس از برداشت میوه توسط قارچ ها نیز موجب خسارات زیادی میشوند. مهمترین آنها پوسیدگی ناشی از قارچهای Mucor pirformis Penicillium expansaum , Botrytis cinera است که باعث پوساندن میوه در سردخانه می شوند، بعضی از گونه های Aspergillus ، نیز ممکن است موجب تولید قارچ زهر(میکوتوکسین) در میوه های آلوده بشوند. کنترل مؤثر ناهنجاری های بعد از برداشت در میوه ها نیازمند استراتژی های تلفیقی از جمله مجموعه ای از مدیریتهای قبل از برداشت همراه با تیمارهای بعد از برداشت و یا استفاده همزمان از موادشیمیایی انتخاب شده، عوامل بیوکنترلی و عصاره های گیاهی میباشد. علاوه بر این، شرایط نگهداری و ذخیره مناسب بعد از برداشت ( دمای مناسب، رطوبت نسبی و هوای کنترل شده ) نیز باید لحاظ شود.

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی مقاله ناهجاریهای فیزیولوژیک و بیماریهای پاتولوژیک پس از برداشت در میوه ها روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

مقاله ناهجاریهای فیزیولوژیک و بیماریهای پاتولوژیک پس از برداشت در میوه ها