مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی

 مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی

… دانلود …

مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی

تعداد صفحات: 7

نویسنده(ها):

منیره امینیان – دانشجوی کارشناسی ارشد –گروه پژوهشی بایوپلیمر- گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی-دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
عبدالرضا محمدی نافچی – عضو هیات علمی –گروه پژوهشی بایوپلیمر- گروه علوم و صنایع غذایی– دانشکده کشاورزی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
مرضیه بلندی – عضو هیات علمی –گروه پژوهشی بایوپلیمر- گروه علوم و صنایع غذایی– دانشکده کشاورزی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

چکیده:

امروزه با توجه به افزایش مصرف بسته بندی های پلاستیکی غیرقابل احیا از نظر زیستی، توجه زیادی به فیلم های ساخته شده از پلیمرهای طبیعی و تجدید شونده مانند نشاسته شده است. نشاسته کاساوا یکی از محصولات مهم در کشورهای گرمسیری است که در محصولات غذایی مختلف مورد مصرف قرار می گیرد. به دلیل محدودیت های کاربرد نشاسته به صورت طبیعی به خصوص حلالیت کم آن، که موجب کاهش کاربرد آن در پوشش دهی میگردد، انجام اصلاحاتی از جمله اتریفیکاسیون بخشی از نشاسته با اکسید پروپیلن، می تواند سبب بهبود خواص آن و در نتیجه تولید فیلم هایی با کیفیت بهتر گردد. در این تحقیق اکسید پروپیلن با نسبت های 0 تا 60 درصد به نشاسته اضافه شد و اثر اتریفیکاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن مانند درجه جانشینی، میزان حلالیت و پایداری در حالت انجماد و خروج از انجماد بررسی شد. بالاترین درجه جانشینی برای تاپیوکای اصلاح شده در نسبت 60درصد 0,72 بدست آمد. نشاسته کاساوا با درجه جانشینی بالا، 100 درصد در آب سرد حلالیت نشان داد و در طول دوره انجماد و خروج از انجماد آب اندازی مشاهده نشد. نتایج حاصل نشان داد که هیدروکسی پروپیلاسیون با درجات بالا با محلول کردن نشاسته بدون تغییر ساختار آن، می تواند کاربرد آن را در صنایع بسته بندی و پوششدهی مواد غذایی فراهم نماید

اینک شما با جستجوی مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی وارد صفحه فروش فایل دانلودی مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی شده اید.

توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی