مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر سیستم آنتی اکسیداتیو انگور پس از اعمال سرما

 مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر سیستم آنتی اکسیداتیو انگور پس از اعمال سرما

… دانلود …

مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر سیستم آنتی اکسیداتیو انگور پس از اعمال سرما دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر سیستم آنتی اکسیداتیو انگور پس از اعمال سرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر سیستم آنتی اکسیداتیو انگور پس از اعمال سرما،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر سیستم آنتی اکسیداتیو انگور پس از اعمال سرما :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: نخستین همایش ملی تازه های سلولی مولکولی

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

قادر حبیبی – استادیار گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

چکیده:

در این تحقیق اثر اسید سالیسیلیک بر روی فعالیت سیستم آنتی اکسیدانت پنج رقم انگور شامل بیدانه سفید، دسترچین، صاحبی، قزل ازوم و عسگری که به مدت دو هفته تحت تیمار سرمای صفر درجه قرار گرفته بودند، مطالعه شد. میوه ها بلافاصله پس از برداشت در دو گروه آزمایشی تقسیم بندی و گروه اول به مدت 10 دقیقه در محلول 1 میلی مولار اسید سالیسیلیک و گروه دوم(شاهد) در آب مقطر قرار گرفتند. در ارقام فوق محتوی نسبی آب (RWC) فعالیت آنزیمهای سوپر اکسید دیسموتاز ( SOD ) و کاتالاز ( CAT ) و مقدار متابولیت مالون دی آلدئید ( MDA ) قبل و بعد از تنش سرما سنجش شدند. نتایج نشان داد که تیمار اسید سالیسیلیک باعث افزایش معنی دار RWC و فعالیتSOD و CAT در قزل ازوم و صاحبی نسبت به شاهد شده است. اعمال اسید سالیسیلیک باعث افزایش فعالیت SOD در رقم دسترچین شد ولی فعالیت این آنزیم را در رقمهای بیدانه سفید و عسگری متاثر نکرد. تیمار اسید سالیسیلیک با افزایش همزمان فعالیت SOD و CAT باعث کاهش معنی دار مالون دی آلدئید ناشی از آسیب غشایی فقط در قزل ازوم و صاحبی شد. نتایج نشان داد که هورمون فوق می تواند در تخفیف اثرات سرما از طریق افزایش توان سیستم آنتی اکسیدانت در رقمهای قزل ازوم و صاحبی عمل نموده و در انبارداری این ارقام مد نظر قرار گیرد.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم
با سلام،محصول دانلودی مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر سیستم آنتی اکسیداتیو انگور پس از اعمال سرما آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر سیستم آنتی اکسیداتیو انگور پس از اعمال سرما و بررسی کامل هدایت میشوید

مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر سیستم آنتی اکسیداتیو انگور پس از اعمال سرما