مقاله بررسی و مقایسه استفاده از گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی

 مقاله بررسی و مقایسه استفاده از گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی

… دانلود …

مقاله بررسی و مقایسه استفاده از گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه استفاده از گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی و مقایسه استفاده از گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه استفاده از گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش منطقه ای دانش محوری در مدیریت پایدار کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

مهدی عابدینی – کارشناس ارشد
فرید شریعتمداری – استاد گروه پرورش و تولید طیور
محمدامیر کریمی ترشیزی – استادیار گروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

به منظور بررسی اثر گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی آزمایشی با 400 جوجه گوشتی ماده نژآد راس در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار به مدت 42 روز به اجرا درآمد تیمارهای آزمایشی شامل جیره حاوی 20% جو به عنوان شاهد جو و شاهد جو +0/1 درصدمخلوط گیاهان دارویی آنتی بیوفین و شاهد جو +0/2 درصد اسید آلی فرمایسین و شاهد جو +15ppm آنتی بیوتیک ویرجینامایسین ، و یک جیره برپایه ذرت و سویا به عنوان شاهد ذرت در نظر گرفته شد و در تمامی جیره های حاوی جو از آنزیم استفاده گردید قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی ماده خشک، ماده آلی انرژی ، پروتئین و چربی خام فاکتورهای اندازه گیری شده درطول این آزمایش بودند. نتایج نشان داد که تیمارهای آزمایشی اثر معنی داری برقابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی نداشتندP<0/05 ,ولی بیشترین قابلیت هضم مواد مغذی در گروه آزمایشی مخلوط گیاهان دارویی و کمترین آن در تیمار شاهد جو مشاهده شد.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم
با سلام،محصول دانلودی مقاله بررسی و مقایسه استفاده از گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بررسی و مقایسه استفاده از گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی و بررسی کامل هدایت میشوید

مقاله بررسی و مقایسه استفاده از گیاهان دارویی اسید آلی و آنتی بیوتیک درجیره برپایه جو برقابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی