مقاله مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری

 مقاله مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری

… دانلود …

مقاله مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

مهناز خلیلی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
امیرحسین الهامی راد –
موسی الرضا هوشمند دلیر –
محمد آرمین –

چکیده:

دراین تحقیق به ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرخامه ای طی دوره نگهداری دردماهای محیط و یخچال پرداخته شد جهت بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیر خامه ای تغییرات در زمان های 0و15و30 روز ودر دو دمای محیط و یخچال ارزیابی گردید ابتدا روغن پنیر با روش تغییر یافته Folch استخراج شد آزمونهای مورد بررسی شامل تعیین طول دوره القا رنسیمت میزان ترکیبات فنلی و آلفا توکوفرول بود براساس نتایج بدست آمده میزان ترکیبات فنلی الفا توکوفرول و طول دوره القا پنیر خامه ای طی دوره نگهداری درهر دو دما کاهش یافت که میزان کاهش دردمای یخچال کمتر از دمای محیط بوده است تمامی این تغییرات در سطح 5 درصد معنی دار شدند P<0/05 ارزیابیرابطه میان طول دوره القا با ترکیبات فنلی و آلفا توکوفرول نمونه دردمای محیط نشان داد که یک همبستگی مثبت بین آنها وجود دارد بطوریکه با کاهش طول دوره القا میزان ترکیبات فنلی و آلفا توکوفرول نیز کاهش می یابد.

با سلام،محصول دانلودی مقاله مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری هدایت میشوید
مقاله مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری