مقاله نقش فناوری های نوین در ارتقا کیفیت مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف

 مقاله نقش فناوری های نوین در ارتقا کیفیت مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف

… دانلود …

مقاله نقش فناوری های نوین در ارتقا کیفیت مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش فناوری های نوین در ارتقا کیفیت مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله نقش فناوری های نوین در ارتقا کیفیت مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش فناوری های نوین در ارتقا کیفیت مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

سیدمحمد احمدی – عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی
سلطان رون – عضو هیئت علمی گروه گیاهپزشکی
براتعلی سیاه سر – عضو هیئت علمی گروه زراعت

چکیده:

روشهای مختلفی برای نگهداری مواد غذایی وجود دارد مثل خشک کردن حرارت دادن و .. که هر کدام از این فرایندها و حتی بسته بندی و انبار داری نتایج غیر قابل انکاری بر کیفیت مواد غذایی دارند. امروزه افزایش آگاهی مصرف کنندگان و توجه آنها به کیفیت و جنبه های تغذیه ای محصولاتی که مصرف می کنند موجب تمایل انها به سمت مواد غذایی شده که متحمل کمترین میزان کیفیت حسی و تغذیه ای شده باشد بنابراین موارد ذکر شده باعث شده که فناوریهای نوین برای تولید مواد غذایی ابداع شود تا با ارتقا کیفیت مواد غذایی میزان پذیرش انها در نزد مصرف کننده افزایش یابد.

با سلام،محصول دانلودی مقاله نقش فناوری های نوین در ارتقا کیفیت مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله نقش فناوری های نوین در ارتقا کیفیت مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله نقش فناوری های نوین در ارتقا کیفیت مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف