مقاله مقایسه ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین

 مقاله مقایسه ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین

… دانلود …

مقاله مقایسه ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مقایسه ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

محبوبه پشتکوهی – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
.حمید ایران نژاد – دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
نسترن شهبازیان – استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران
رضا امیری – استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران

چکیده:

به منظور ارزیابی ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین، تعداد 9 رقم کتان ر وغنی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 4 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده ابوریحان در سال 1385 مورد ارزیابی قرار گرفت. صفات مورد بررسی در این آزمایش شامل مقدار پروتئین، روغن و اسیدهای چرب (اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، اسید اولئیک، اسید لینولئیک و اسید لینولنیک) و عملکرد دانه بود . نتایج آزمایش نشان داد که بین ارقام از لحاظ کلیه صفات مورد بررسی تفاوت معنی داری در سطح احتمال 1 درصد وجود دارد. بیشترین عملکرد دانه ( 3000 کیلوگرم در هکتار) و بالاترین مقدار اسید چرب لینولنیک (45/16%) مربوط به رقم LIGENA بود. همچنین مقدار اسید پالمتیک (7/24%) رقم RH 14/05 درصد روغن (42/15%) و اسید استئاریک (7/33%) رقم GOLDA و مقدار پروتئین (24/45%) و عملکرد (2874/8 کیلوگرم در هکتار)رقم بومی بالاتر از سایر ارقام بود. رقم RH 14/05 به دلیل داشتن اسید لینولنیک پایین (16/73%) و اسید اولئیک بالا (30/11%) رقمی است که می تواند در تهیه لاین های اصلاحی جهت تهیه روغن های خوراکی مورد استفاده قرار گیرد.

اینک شما با جستجوی مقاله مقایسه ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین وارد صفحه فروش فایل دانلودی مقاله مقایسه ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین شده اید.

توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

مقاله مقایسه ارقام مختلف کتان روغنی از نظر خصوصیات کمی و کیفی در منطقه ورامین