تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی N,P,K خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک

تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی N,P,K خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک

… دانلود …

تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی N,P,K خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی N,P,K خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی N,P,K خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی N,P,K خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : نهمين کنگره علوم باغباني ايران

تعداد صفحات : 5

چکیده مقاله:

دما یکی از مهمترین عوامل موفقیت در مدیریت خیار گلخانه ای می باشد و دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی نقش مهمی در جذب عناصر غذایی، رشد و عملکرد گیاهان دارند. در این راستا طی تحقیقی، تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی ماکرو خیار گلخانه ای با استفاده از طرح پایه بلوک کامل تصادفی بصورت فاکتوریل و در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. دمای ناحیه ریشه در سه سطح 25و20و15C و هدایت الکتریکی محلول غذایی در دو سطح 4و2 در نظر گرفته شد. دمای ناحیه ریشه توسط دمای آب مخزن حرارت داده شده توسط هیتر دمایی تامین شد، آب مخزن توسط لوله های ماکارونی که داخل کانال و زیر بستر کاشت قرار داده شده بودند بصورت سیستم بسته چرخش پیدا می کرد. نتایج نشان داد غلظت فسفر و پتاسیم برگ خیار از اثرات تیمارها متاثر نشد با اینحال اثر متقابل دما و و هدایت الکتریکی بر غلظت نیتروژن معنی دار بود. بالاترین غلظت نیتروژن در گیاهانی که تحت دمای 20C با هدایت الکتریکی 2 dS/m قرار داشتند مشاهده شد.

با سلام،محصول دانلودی تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی N,P,K خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی N,P,K خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک و بررسی کامل هدایت میشوید
تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذایی بر غلظت عناصر غذایی N,P,K خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک