مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز

مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز

… دانلود …

مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز :

سال انتشار : 1396

تعداد صفحات : 13

در این پژوهش، تأثیر پوشش­های خوراکی کیتوزان، نانوکیتوزان، متیل­سلولز و پکتین بر حفظ ترکیب‌های زیست فعال و افزایش ماندگاری اناردان رقم رباب نی­ریز (Punica granatum L. cv. Rabbab-e-Neyriz) بررسی شد. اناردانه­ها با محلول کیتوزان 5/1 درصد، متیل­سلولز 3 درصد، پکتین 3 درصد و نانوکیتوزان خالص (100 درصد) پوشانده شدند و در دمای 5 درج سلسیوس به مدت 16 روز نگهداری و با فاصل زمانی هر چهار روز یک‌بار ارزیابی شدند. در پایان 16 روز نگهداری در دمای 5 درج سلسیوس در هم نمونه­ها به‌جز نمونه­های تیمارشده با کیتوزان 5/1 درصد، آلودگی قارچی مشاهده شد. بیشترین و کمترین کاهش وزن اناردانه­ها به ترتیب در تیمار شاهد و تیمار کیتوزان 5/1 درصد به دست آمد. پوشش­های خوراکی به­ویژه کیتوزان به‌طور معنی­داری از کاهش میزان آنتوسیانین کل و اسید آسکوربیک­ اناردانه­ها جلوگیری کردند. فنول کل و فعالیت پاداکسندگی (آنتی­اکسیدانی) آب­میوه در مدت انبارداری کاهش یافت، هرچند پوشش کیتوزان به‌طور معنی­داری باعث حفظ ترکیب‌های زیست فعال شد. پوشش­های خوراکی به‌ویژه کیتوزان باعث حفظ مواد جامد محلول، اسیدیت کل و شاخص طعم آب­میوه در مقایسه با شاهد شد. در کل، تیمار کیتوزان به‌طور مؤثری باعث کاهش از دست­ دادن آب، کاهش ضایعات اناردانه­ها و حفظ ترکیب‌های زیست فعال در مدت انبارداری شد.

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز